20 במאי 2012

hot summer inspiration


מהו קיץ בשבילי?


נולדתי בשיא הקיץ, בסוף חודש אוגוסט.
קיץ בשבילי הוא זכרונות ילדות קסומים...
יש לי תמונה בשק הזכרונות של קבוצת ילדים
הצועדת בשביל עפר ארוך ואינסופי בדרך לבריכה
יום יום בימי החופש הגדול החמים והמיוזעים.
עוצרים בדרך בערימות החציר...משחקים...
שייקספיר הכלב מלווה אותנו, תמיד אבל תמיד,
שומר עליי...מתעקש להתפלח לבריכה ופעם אחת אף קופץ  אחריי למים
וגורם למציל לאבד את שפיות דעתו...


תמיד אני מחכה לבואו של הקיץ. ילדת קיץ ניצחית
כמובן שכשהוא כבר בא אני קצת מתגעגעת לחורף...
אבל קיץ זה קיץ, עם כל הקסם שלו, והוא תמיד מצליח לגרום
לגעגועים כשהוא כבר בא אנחנו רוצים שייגמר..




כאן הבאתי בפניכם אסופה של צילומים כפי שאני רואה את הקיץ
מזוית העין האישית שלי...מקווה שתהנו מהם, מכל אחד ואחד מהם.


הכי כיף הפעם הראשונה שמוציאים את הסנדלים מהמגירה...
בתקווה שהספקנו להתעדכן עם הפדיקור הטרנדי האחרון לקיץ.



קיץ זה ארוחות קלילות בגינה מתחת לעץ הצאלון , עם המון מרכיבים ים תיכוניים שעושים נעים בבטן.







































קיץ זה לשים לב לפרטים הקטנים של הטבע ...פרחים מיניאטוריים בצבעי גלידה שאי אפשר לעמוד בפני היופי שלהם.



























קיץ זה בר שוורץ (הבת של חברתי רינת )מדגמנת לב אדום ...






































קיץ זה דובדבנים.







































קיץ זה גלידה...(בתמונה יהל בש מדגמן גלידה).







































קיץ זה יםםםםםםם. עם כל הכחול כחול הזה, החול והשמש היוקדת. אי אפשר קיץ בלי ים.


















קיץ זה להתקשט בצבעים שמחים ..גם על הציפורניים...

















כמעט קיץ זה להשקות את הגפן בגינה בתקווה שייצמיח לנו ענבים לתפארת...







































קיץ זה עוגת גלידת נשיקות הורסת  (את הדיאטה...)




מצרפת לכם את המתכון ...
כשבאים אורחים בימות הקיץ והשמש יוקדת מעל ראשינו, זה הזמן
לשלוף את הנשק הכי טוב (מלבד המזגן) כדי לצנן את האירוח ולהפוך אותו
לחגיגה אמיתית.
ובאותה הזדמנות לגרום לאורחים ליפולללל ולהתחנן למתכון...)
אגב, הוא קל להחריד!!! במיוחד לעצלנים כמוני....



עוגת גלידת נשיקות הורסת:
עוגה שאמא שלי תמיד מחזיקה במקפיא...ליתר ביטחון...
10 דקות הכנה...בחיי...


300 גרם נשיקות צבעוניות
2 חבילות שמנת מתוקה
2 תבניות אינגליש קייק
או 8 כוסות גלידה עגולות מזכוכית גודל בינוני
נילון נצמד
אפשר -  מרשמלו בצורת לב לקישוט


מועכים את הנשיקות לפירורים
מערבבים טוב טוב עם השמנת
מצמידים ניילון נצמד לתבנית אינגליש קייק אחת
או ל-8 כוסות גלידה  
שופכים את הבלילה לתוך התבנית/כוסות
מכניסים למקפיא לפחות ל- 4 שעות
מוציאים מן המקפיא ושולפים את העוגה מן הכלים
מורידים את הניילון הנצמד, מקשטים בלב מרשמלו
ומגישים......יאמי!
אין אורח של יתפעל...........


אז קיץ נעים!
ואל תשכחו לשתות הרבה
לא רק מים...גם מרגריטות שוות:)




4 תגובות:

  1. אח, איזה פוסט קייצי ומקסים, אחלה תמונות...ותודה על המתכון...

    השבמחק
  2. איזה כיףףף תודה!!
    נכון שהמתכון קל בטירוף?? אני דבקה במתכונים כאלו...קלים וטעימיםםםם.:)

    השבמחק
    תשובות
    1. היי מיכל, נראה מעולה רק לא הבנתי האם מקציפים את השמנת?

      מחק
  3. היי נכנסתי לקישור וגם במייל לא ראיתי תמתכון לקינוח שפירסמת בפייס וללימונדה ששמת עכשיו

    השבמחק